Social media & communicatie voor horeca-ondernemers
-
Workshop social media
Workshop van ongeveer 1,5u - 2u met algemene social media tips (checklist van 10 concrete actiepunten - aangepast mbt tot uw zaak), op locatie (regio Antwerpen) of via videocall.
-
COMMUNICATIE STRATEGIE
Als je voelt dat je behoefte hebt aan meer communicatie/marketing achtergrond en -strategie, heb ik ook een workshop van 2-3u waarbij we echt gaan uitspitten waar je naartoe wilt met je zaak (dus dit overstijgt social media alleen, we gaan alle mogelijke communicatie-kanalen behandelen) + schrijf ik achteraf een strategie uit, waarmee je dan ook concreet mee aan de slag kan.
-
Social media take over
Formule waarbij ik je social media kanalen overneem en onderhoud. Ik zorg er dan voor dat er consequent wekelijks gepost wordt, opvolging DMs (te bespreken), stories, reels + foto’s maken indien nodig, onderhoud website,….
Voor wie?
Je bent een doorwinterde of prille ondernemer in de foodsector en je hebt net als ik een grote liefde voor eten en drinken. Maar van marketing en communicatie heb je geen kaas gegeten. Je zoekt de spreekwoordelijke mosterd om je verhaal te vertellen. Het liefst wil je concrete handvaten en advies om je zaak verder op de kaart te zetten.
Je werkt voor een agency of overheidsorganisatie en zoekt iemand die voor jouw (culinaire) merk op een authentieke en professionele manier de juiste connecties kan maken. Een tussenpersoon die de beste kastanjes voor jou uit het vuur haalt.
Je bent een initiatiefnemer in een culturele organisatie en bent op zoek naar creatieve storytellers die voor jou op een verrassende manier een culinaire activiteit in mekaar boksen: een food walk, een kookworkshop, een themadag,…
Met Faim de Flandre heb ik de juiste kennis en ervaring in huis om je concreet op weg te zetten. Ik kijk alvast hongerig uit naar jouw verhaal en help je graag verder!